Šokolāde
Ir gandrīz neiespējami atrast cilvēku, kurš būtu vienaldzīgs pret šokolādi. Kādam tā ir ikdienas nepieciešamība, citam šokolāde ir svētku simbols. Šokolādes cienītāji novērtēs “Riga Black Magic” par uzmanīgo un gandrīz svēto attieksmi pret šo produktu - šeit ir viegls apgaismojums un +21C° temperatūra. Tādos apstākļos šokolāde atdzīvojas....Silta, glancēta, aromātiska, spēkus un garīgo līdzsvaru atjaunojoša. Tā saglabā informāciju ne tikai par kakao pupiņu vērtīgo sastāvu, bet arī par produktiem, kuri to papildina. Tādēļ visas garšvielas, balzāmi un liķieri veido saviļņojošu garšu kori, kas tik labi raksturo šokolādes radīšanas procesu. Pārdomāta pieeja un vēlēšanās radīt ko jaunu dod brīnišķīgus rezultātus. Tie Jūs iepriecinās un patīkami pārsteigs! Šokolādes izstrādājumos “Riga Black Magic” meistari izmanto Latvijā iegūtās dabīgās izejvielas: sukādes, meža un dārza ogas, riekstus, saldo krējumu un, protams, “Rīgas Melno balzamu.”Bāra pagrabā tiek rīkotas šokolādes pagatavošanas meistarklases. Interesentus te māca veidot īpašas attiecības ar šokolādi – aukstu un karstu, balto un melno un piena šokolādi. Trifeles ar pildījumu, lietās figūriņas, marcipāns šokolādes glazūrā, karstā šokolāde. To visu varēsiet veidot paši savām rokām! Darbošanās ar šokolādi vienmēr dod pozitīvas emocijas un radošu iedvesmu.